Cine este soţia lui Tudorel Toader şi ce funcţie are

Elena Toader, soţia minsitrului Justiţiei, este medic primar gastroenterolog în secţia clinică de gastroenterologie I de la Spitalul „Sfântul Spiridon“, din Iaşi. Potrivit Ziarul de Iaşi, aceasta ar urma să ajungă şef de secţie, după ce contracandidatul său s-ar fi retras din cursă.Elena Toader, medic primar în medicina internă din 2001 şi medic primar în gastroenterologie chiar de mai târziu, din 2004, dar conferenţiar la UMF Iaşi, s-a înscris în luna ianuarie la concursul pentru ocuparea funcţiei de şef de secţie la clinica gastroenterologie I. Pentru aceeaşi secţie clinică s-a înscris şi dr. Vasile Drug, medic primar gastroenterolog din 2001 și medic primar de medicină internă din 1999, profesor universitar la UMF, mai scrie sursa citată.

După interviu, prima probă din concurs, profesorul Drug s-a retras din competiţie, în mod inexplicabil pentru mulţi din cei care îl creditau nemijlocit cu prima şansă, motivând că decizia are la bază „raţiuni personale“.

Elena Toader şi-a început activitatea la Spitalul „Sfântul Spiridon“ în 1994, după ce, în urmă cu opt ani, absolvise Facultatea de Medicină Generală. Medicul arată într-un CV postat pe site-ul UMF că a intrat în colectivul de la gastroenterologie via Institutul de Sănătate Publică.

„În perioada 1992-2003 am desfăşurat activitate la In­stitutul de Sănătate Publică Iaşi (post ocupat prin concurs, 14 iulie 1992) ca asistent de cercetare cu loc de muncă în Clinica II Medicală - Gastroenterologie, Spitalul Sfântul Spiridon (1994-1996) şi din 1996 ca cercetător ştiinţific (confirmat prin concurs), specialist medicină internă (1995) şi specialist în gastroenterologie (1999) la acelaşi loc de muncă (Clinica II Medicală Gastroenterologie)“, scrie dr. Toader în propriul CV.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?