Cine este propunerea României pentru funcţia de judecător la Tribunalul Uniunii Europene

 

Mirela Stancu este propunerea Ministerului Justiţiei pentru a ocupa, din partea României, funcţia de judecător la Tribunalul Uniunii Europene."Comisia de selecţie pentru desemnarea candidatului României pentru funcţia de judecător la Tribunalul Uniunii Europene s-a întrunit în perioada 11-12 septembrie 2018 la sediul Ministerului Justiţiei, în vederea intervievării candidaţilor. În conformitate cu dispoziţiile art. 6 alin.(1) din Procedură, membrii comisiei de selecţie au decis, pe baza punctajelor obţinute de candidaţi la proba interviului, astfel: Nominalizarea doamnei Stancu Mirela pentru funcţia de judecător la Tribunalul Uniunii Europene", se arată într-un anunţ al Minsiterului Justiţiei.

Ministerul are şi două propuneri de rezervă - Irina Zlătescu şi Mircea Criste, care urmează să fie comunicate Guvernului, spre aprobare.

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?