Cine este Ioana Stăniloiu, prietena lui Remus Cernea

 
Cine este Ioana Stăniloiu, prietena lui Remus Cernea
Cine este Ioana Stăniloiu, prietena lui Remus Cernea

Partenera lui Remus Cernea, Ioana Stăniloiu are 27 de ani. Conform profilului de pe pagina de socializare, aceasta este studentă a Facultăţii de Psihologie, a terminat Conservatorul şi cochetează cu modellingul. Deputatul independent Remus Cernea a anunţat astăzi că va depune din nou la Parlament proiectul de lege privind recunoaşterea parteneriatului civil atât pentru heterosexuali, cât şi pentru persoane LGBT. În context, Remus Cernea i-a propus partenerei sale de viaţă, Ioana Stăniloiu, să îi fie "parteneră civilă", după ce a pupat-o în fața camerelor de luat vederi.

"M-am ferit să vorbesc despre viaţa mea privată. Am fost întrebat ce orientare sexuală am, s-au făcut şi glume şi ironii. Le-am zâmbit tuturor şi le-am întors şi celălalt obraz. Azi însă cu partenera mea de viaţă vrem să facem un anunţ şi vrem să ne asumăm împreună această luptă pentru recunoaşterea parteneriatului civil, de aceea o întreb pe Ioana dacă vrea să fie partenera mea civilă şi cerem Parlamentului să adopte o astfel de legislaţie care e necesară pentru sute de mii de cetăţeni români sau cetăţeni străini", a spus Cernea.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?