Cine este Claudia Gina Anastase, noul șef de la Transelectrica

 
Pană de curent majoră, în Marea Britanie

Claudia Gina ANASTASE are o vastă experiență în profesia de economist, cu o carieră de peste 23 de ani în acest domeniu.  Până la data de 21 decembrie 2018, Claudia Gina ANASTASE a ocupat, din anul 2012, poziția de director al Sucursalei de Transport Cluj a CNTEE Transelectrica SA.

Claudia-Gina Anastase este una din apropiaţii lui Liviu Alexa. De-a lungul anilor, ea a trecut pe la mai multe partide.

În 2012, când era pe bară, USL-ul a pus-o directoare la sucursala Transelectrica de la Cluj. Iar joi, la doar o zi după ce conducerea centrală a PSD l-a numit pe Liviu Alexa la conducerea filialei Cluj, Claudia-Gina Anastase a fost pusă președintă la Transelectrica.

În 2016, Alexa a candidat la Primăria Cluj în tandem cu Anastase, care a deschis lista de consilieri județeni. 

Claudia Gina ANASTASE a absolvit Facultatea de Științe Economice, din cadrul Universității “Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, sectia Management Industrie, iar în 2006 a obținut, ca șef de promoție, diploma de master în specializarea “Management Politic” la Școala de Studii Academice Postuniversitare “Ovidiu Șincai” din București.

 

Sursa Foto: Monitorul de ClujAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Basil
19 Sep 14:09
Asta probabil ca n-are liceul.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?