Situație fără precedent la BVB! Contractul lui Sobolewski a expirat, însă mandatul rămâne în vigoare

 
Bursa de Valori Bucuresti
Bursa de Valori Bucuresti

Consiliul Bursei de Valori București (BVB) nu a luat decizia prelungirii contractului directorului general Ludwik Sobolewski, din lipsă de cvorum, se arată într-o informare publicată pe site-ul operatorului pieței de capital.

De asemenea, BVB informează că luni, pe 21 august 2017, expiră contractul de mandat al directorului general.

"În același timp, BVB informează că mandatul lui Ludwik Sobolewski rămâne în vigoare, în conformitate și în baza deciziei Consiliului Bursei nr 79/1 iulie 2013 (ce a stat la baza aprobării Autorității de Supraveghere Financiară prin decizia nr 616/21 august 2013). Condițiile și termenii aferenți executării mandatului vor fi definiți, sau o altă decizie va fi luată de către Consiliului Bursei în acest sens", menționează sursa citată.

Bursa de Valori București (BVB) a realizat un profit net de 5,15 milioane lei, în primul semestru din acest an, în creștere cu 180% comparativ cu perioada similară din 2016, se arată într-un raport publicat pe site-ul propriu.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?