Cine atacă Realitatea TV. Episodul 4

Cine vorbește despre Realitatea TV, astăzi am ajuns la al patrulea episod. Vă arătăm cum atacurile din ultima perioadă, a căror țintă a fost Realitatea TV, scot la iveală interese murdare. Legăturile dintre Elan Schwartzenberg și interese care îl leagă pe Liviu Dragnea de el ne conduc la concluzia că, în spatele acestui asalt asupra televiziunii noastre e, de fapt, șeful PSD. De ce susținem acest lucru? Iată!Cum am demonstrat în episoadele trecute, Elan Schwartzenberg e un apropiat al lui Liviu Dragnea. Şi nu întâmplător, Realitatea TV a fost atacată la postul B1 TV, al cărui acţionar e şi Sorin Oancea, fost şef al Antenelor lui Dan Voiculescu. Surse apropiate de Liviu Dragnea ne-au declarat că există o legătură foarte apropiată între preşedintele PSD şi Sorin Oancea, cei doi întâlnindu-se în mod repetat în ultima perioadă. De altfel, în emisiunile B1 TV se observă că liderul PSD e foarte bine protejat și nu există nici măcar un singur accent critic la adresa lui.

Este extrem de simplu de dedus că, în aceste condiții, atacurile la adresa Realitatea TV au fost făcute la cererea expresă a preşedintelui PSD către Sorin Oancea, directorul postului.

"Decizia celui care are majoritatea parlamentară în mâna lui Liviu Dragnea este să scape de Realitatea TV. Eu nu cred că va putea să facă lucrul asta, dar eforturile lui sunt pe măsura ambiţiilor de a-şi realiza scopul, iar Realitatea TV este ceva care îl împiedică", a afirmat Cozmin Guşă, consultant politic.

Că Sorin Oancea răspunde la comenzile lui Liviu Dragnea în baza înțelegerilor dintre cei doi nu ar trebui să surprindă pe nimeni. Dan Voiculescu, cel care deține grupul Intact prin intermediul fetelor sale, spunea despre Sorin Oancea că ”a venit ca șofer la RATB, șeful UTC, în șlapi și cu o pungă de 1 leu și l-am făcut om”. Și apropo de înțelegerile cu Liviu Dragnea, Sorin Oancea pare extrem de interesat de presiunile politice prin intermediul mass media. Mai mulți jurnaliști au plecat de la B1 TV exact din acest motiv.

Reține însă atenția cum Realitatea TV e atacată în mod constant de ”celebrități” în ale Justiției. V-am arătat în materialele trecute problemele penale pe care le au Elan Schwartzenberg și v-am readus aminte că Liviu Dragnea este în așteptarea celei de-a doua sentințe. Iar afacerile acestora se fac departe de ochii lumii, în Madagascar sau Brazilia. Cam pe unde își face președintele PSD vacanțele.

"La un moment dat, fraţii Mazăre, ca nu vorbesc nepărat de Radu, au fost în Brazilia, au fost în Madagascar, mi-au făcut propuneri de investiţii. Pe unele nu le-am acceptat, pe două le-am acceptat. Am finanţat 30 de hectare de plajă în Brazilia", a afirmat Elan Schwartzenberg.

Așa că tabloul e complet. Elan Schwartzenberg era de fapt ”BIDONUL” unor politicieni importanți, precum Liviu Dragnea sau Radu Mazăre.

BIDON, adică acea persoană folosită ca interfață în afaceri, în așa fel încât proprietarul real să rămână în umbră.

Indiferent de atacurile în serie la care e supusă, Realitatea TV își asigură telespectatorii că va rămâne obiectivă și va prezenta informațiile de interes pentru români, indiferent pe cine supără acest lucru.

 


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?