Patru obiecte din casă pe care să le arunci cât mai curând

Nu ai ai loc de depozitare nicăieri în casă? Una din cauza poate fi tendința de a strânge obiecte care nu-ți vor mai fi folositoare niciodată. Iată la ce să renunți.Tacânuri de unică folosință deja utilizate - nu păstra obiecte pe care n-o să le folosești din nou niciodată doar la gândul că ți-ar putea fi, la un moment dat, utile. În fond, nu sunt greu de procurat dacă vei avea cu adevărat nevoie de ele.

Documente vechi și note -  hârtiile păstrate degeaba ocupă loc prețios în casa ta. Renunță la ele.

Sticle de apă - aruncă-le imediat după consum. Dacă refolosești sticle de plastic pentru a bea apă din ele renunță la acest obicei și înlocuiește-le cu unele din metal sau din sticlă. Este și mai igienic, și mai prietenos cu mediul.

Pungi de cumpărături - Recunoaște: undeva în casa ta se află o pungă ce conține mai multe pungi, toate adunate de la cumpărături. În realitate, refolosești puține dintre ele. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?