Cinci căţeluşi îşi caută stăpâni - FOTO

 
Foto: realitatea.net
Foto: realitatea.net
Foto: realitatea.net Foto: realitatea.net Foto: realitatea.net
Cinci căţeluşi blănoşi, alături de mama lor, au fost auncaţi în stradă şi acum îşi caută noi stăpâni iubitori. Cei doi băieţei şi trei fetiţe au fost deparazitaţi intern şi extern de cele câteva persoane care nu au putut trece nepăsători pe langă ei.

Căţeluşii au fost găsiţi langă plajă, în Constanţa, într-un morman de frunze umede. Ei se află acum la un adăpost temporar, contra cost, însă au mai rămas doar câteva din zilele plătite.

Persoana care i-a găsit ne-a scris că "încă nu ştiu ce înseamnă răutatea, nu sunt agresivi, au început să-şi testeze abilităţile în ale lătratului pe diferite tonalităţi. Mămica lor este undeva la origini de viţă nobilă, dar n-a fost îngrijită corespunzător: este murdară, slabă şi mai mult ca sigur a fost bătută de fostul stăpân, lucru vizibil din modul în care se fereşte de atingerea umană, chircindu-se în colţ de frică."

Cu siguranţă, puiuţii vor fi recunoscători celor care le vor oferi o a doua şansă.

Persoană de contact: Ramona Luca: tel: 0765414558

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?