A găsit un cimitir vechi, uitat de 200 de ani. A dat iarba la o parte, e şocant ce se ascundea acolo

 

George VanMeter este un american din localitatea Fenton, Missouri. El se întorcea de la muncă într-o zi, când a luat-o pe altă rută decât cea obişnuită. A văzut pancarta unui cimitir, dar nu era niciun mormânt în raza vizuală. Galeria Foto.A intrat în respectiva curte, a dat iarba la o parte şi a descoperit că, de fapt, acolo se găseau mai mult morminte, dar erau uitate de sute de ani. Buruienile şi iarba crescuseră peste aceste locuri de veci, din cauza neglijenţei autorităţilor. Având în vedere că majoritatea celor 50 de morminte fuseseră săpate acolo în anii 1800, morţii nu mai avea rude apropiate în viaţă, care să le îngrijească gropile.

Lui George VanMeter i s-a făcut milă de acest cimitir şi a decis să îngrijească el acele locuri de veci, fără nicio recompensă din partea primăriei. A spus că face acest lucru din respect pentru memoria oamenilor îngropaţi acolo şi a îndemnat, pe Facebook, şi alţi vecini să-i urmeze exemplul.

Cum arată cimitirul vechi de 200 de ani găsit de american, în Galeria Foto.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?