Această cățelușă Chihuahua se pregătea să aibă pui. Dar când i-a născut, stăpânii ei au avut un șoc

 

Numărul maxim de pui născuți la rasa Chihuahua este de cinci, dar această cățelușă este o adevărată mamă eroină. Coco a bătut toate recordurile și i-a surpins chiar și pe veterinari.

Deși stăpânii ei, Dawn și Bill Slater, au sesizat că avea o burtă foarte voluminoasă, nu bănuiau ce surpriză le-a rezervat micuța Coco.

Până de curând, familia Slater era formată din patru adulți, un adolescent, un bebeluș de 7 săptămâni, un collie, două pisici și trei Chihuahuas. Curând au aflat că una dintre cățeluse urma să aibă și ea pui, iar veterinarii i-au anunțat că va avea cinci, un număr normal pentru rasa ei.

Dar, în momentul nașterii, Coco i-a surprins pe toți atunci când, după al cincilea pui născut, a mai adus pe lume încă cinci căței, fiecare de mărimea unui șoarece.

Când a ajuns la al noulea pui, Down, stăpâna lui Coco, a început să se întrebe dacă se va mai opri. Din fericire, s-a oprit după al zecelea, iar puii sunt sănătoși și cresc.

Mai greu este când trebuie să-i alăpteze, deoarece e nevoie de organizare serioasă, pentru ca fiecare pui să fie hrănit la timp.

Coco va intra în Cartea Recordurilor, într-o categorie aparte, dar recordul absolut aparține altei Chihuahua, care a născut 24 de pui.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?