Chiar nu mai au ruşine! Vezi ce angajaţi ai Parlamentului au sporuri lunare cât 2 salarii minime!

În timp ce mulți bugetari se plâng că salariile le-au scăzut după trecerea contribuțiilor de la angajator al angajat, funcționarii de la Parlament încasează noi sporuri record pentru condițiile în care muncesc. Este vorba de, nici mai mult, nici mai puţin, 3.000 de lei pe lună, potrivit Realitatea TV. Acesta este suma care se adaugă salariilor de aproape 20.000 de lei încasate de secretarii generali ai Camerei Deputaților și Senatului, pe motiv că...lucrează în condiții vătămătoare.Potrivit datelor publicate chiar pe paginile oficiale ale celor două camere ale Parlamentului apar valorile uriaşe ale acestor sporuri. Astfel, secretarul general primeşte 3.030 de lei, în timp ce un şef de departament şi un director general încasează, lunar, încă 2.315 lei, peste salariu.

Un simplu consilier parlamentar primeşte 1.555 de lei. 

Paradoxul este că tocmai angajaţii care, în mod real sunt supuşi riscului de vătămare primesc cele mai mici sporuri, evident din cauză că au cele mai mic venituri. Astfel, un electrician încasează 485 de lei, în timp ce un muncitor necalificat 285 de lei.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?