CHEFI LA CUTITE. Un fost concurent cere a doua șansă celor trei concurenți

CHEFI LA CUTITE. Emoțiile vor da în clocot, pentru că presiunea unui test contracronometru îi va face pe concurenți să conștientizeze că au o singură șansă de a demonstra că merită să ajungă în etapa următoareCHEFI LA CUTITE. La masa jurizării își vor face loc, ca de obicei, umorul și voia bună, iar dorința chefilor de a-și forma cele mai bune echipe de uncenici va fi o provocare pentru fiecare bucătar să se autodepășească.

CHEFI LA CUTITE. Alb Vlad, fost concurent din cel de-al patrulea sezon, revine la ,,Chefi la cuțite”. Dacă emoțiile l-au copleșit la ultima jurizare pe nevăzute, atunci când a reușit să obțină  doar un singur cuțit, de data aceasta este sigur că va face o impresie bună chefilor cu ,,asul culinar” din mânecă: spumă de țelină cu piept de rață și rodii. Dacă a doua încercare va fi sau nu cu noroc pentru Vlad, telespectatorii vor vedea în aceasta seară.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?