CHARLIE HEBDO. Tiraj EXCEPȚIONAL, anunțat de ziarul francez pentru următorul număr

 
CHARLIE HEBDO. Tiraj EXCEPȚIONAL, anunțat de ziarul francez pentru următorul număr
CHARLIE HEBDO. Tiraj EXCEPȚIONAL, anunțat de ziarul francez pentru următorul număr
FOTO: www.dailytech.com

CHARLIE HEBDO. Săptămânalul satiric francez "Charlie Hebdo", care, miercuri, a fost ținta unui atac terorist în care au fost uciși opt dintre ziariștii săi, inclusiv directorul publicației, va fi tipărit la 14 ianuarie, ca în fiecare zi de miercuri de până cum, dar tirajul său va fi unul excepțional, de un milion de exemplare, potrivit DPA și EFE, citate de Agerpres.

CHARLIE HEBDO. Informația a fost furnizată la postul "France Info" de avocatul și colaboratorul revistei, Richard Malka.

CHARLIE HEBDO. "Trebuie să opunem rezistență în fața fricii, tăcerii, urii, să luptăm cu rațiune, cu ajutorul cuvântului, a râsului și surâsului. Trebuie să surâdeți dacă vreți să ne ajutați, să râdeți și să faceți în așa fel încât tot acest lucru să aibă un sens", a afirmat Richard Malka.


CHARLIE HEBDO. Jurnaliștii care au supraviețuit atentatului de la redacția publicației "Charlie Hebdo" vor fi găzduiți în sediul ziarului "Liberation" și sunt sprijiniți de multe alte mass-media franceze, primind, în tot acest timp, dovezi de solidaritate din întreaga lume.

CHARLIE HEBDO. Caricaturi semnate de unii dintre ziariștii uciși, miercuri, au fost reproduse în foarte multe publicații de pe tot globul.

 

Mai multe pe Agerpres.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?