Imagini inedite cu Charles și Camilla. Cei doi abia își pot abține hohotele la o ceremonie sobră

Prințul Charles și ducesa de Cornwall au fost invitați în Canada, unde au luat parte la o ceremonie tradițională a inuiților. Cei doi au fost cât pe ce să se dea ei înșiși în spectacol, deoarece abia s-au putut abține râsul în momentul interpretării unui cântec tradițional.Cântatul „din gât” este un stil tradițional inuit. Acesta este cunoscut și sub numele de katajjaq și este interpretat în duet de către interpreții care se angajează într-un soi de competiție pentru a vedea cine poate susține recitalul mai mult timp. De obicei, stau în față unul altuia și se rotesc în timp ce scot sunete prin inhalând și o expirând emfatic.

Interpretarea le-a strârnit râsul distinșilor invitați, care și-au acoperit gurile pentru a nu pufni în râs – ar fi fost o atitudine cât se poate de ne-aristocratică!

La începutul relației lor, prințul Charles a spus că simțul umorului similar este ceea ce i-a sudat, iar Camilla „râde la aceleași glume stupide la care râd și eu”.

Așadar, acest eveniment nu face decât să reconfirme relația sudată pe care cei doi o au de peste patru decenii.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?