Cetățean turc, prins cu cartea de identitate a altei persoane, în Vama Giurgiu

 

Poliţiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Giurgiu au depistat un cetățean turc care a încercat să intre ilegal în România, folosind o carte de identitate emisă de autorităţile bulgare ce aparținea altei persoane, cu scopul de a ajunge în Belgia.

În data de 5 septembrie 2019, în jurul orei 21:30, la Punctul de Trecere al Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a intra în țară, călătorind ca pasager într-un autoturism, un cetățean turc care a prezentat la controlul de frontieră o carte de identitate emisă de autoritățile bulgare, scrie Realitatea de Giurgiu.

Procedând la verificarea documentelor de călătorie, echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră români și bulgari, a constatat că persoana prezentă nu este aceeași cu cea din fotografia documentului prezentat la control, fapt pentru care s-au efectuat verificări suplimentare.

Astfel, s-a constatat că persoana în cauză a încercat să folosească o carte de identitate care aparţinea altei persoane. Acesta a declarat că a procurat cartea de identitate din Bulgaria, de la un conațional, în schimbul sumei de 1.600 euro și a recurs la această metodă pentru că dorea să ajungă în Belgia și nu deţinea documente de călătorie valabile.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanei în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar privind controlul comun la trecerea frontierei, aceasta a fost preluată de către autoritățile bulgare în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
DINCA, PRIM MINISTRU !!!
06 Sep 23:46
Oare cum s-au prins ''profesionistii'' de la vama demilitarizata !? Oare de ce nu s-au prins referitor la miile de minore care se prostitueaza prin europa ... si nu numai la acestia !? Mai functioneaza euroii in pasaport la diverse ''transporturi
grele'' !?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?