Cercetătorii italiei au descoperit pastele care te apără de infarct

 

O echipă de cercetători din Italia consideră că inima are de câștigat dacă din când în când strecori câte o porție de paste într-o dietă echilibrată.

Pentru a beneficia de efectele bune asupra inimii, trebuie să alegi paste preparate dintr-un amestec de grâu dur şi făină integrală de orz. Aceasta din urmă conţine beta-glucan, o fibră care previne atacurile cardiace şi ajută la păstrarea sănătăţii sistemului cardio-vascular. Beta-glucanul stimulează apariţia unor noi vase de sânge, care sunt o formă naturală de by-pass, în eventualitatea unui infarct.

Vincenzo Lionetti, conducătorul cercetării, crede că, introducându-se în alimentaţie acest nou tip de paste, se poate evita tratamentul chirurgical.

Potrivit gustarte.ro, pastele minune sunt în fază experimentală şi momentan nu pot fi cumpărate de la magazin.

Cercetătorii subliniază că pentru o viață sănătoasă nu trebuie să evităm anumite alimente, ci să le consumăm în cantităţi mici.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?