Cerșitul, afacere bănoasă! Suma fabuloasă pe care o câștigă un cerșetor într-o singură zi în Anglia

 

Ed Stafford, un fost căpitan al armatei britanice, a trăit 60 de zile pe străzile din Londra, Manchester și Galsgow, într-un experiment care va sta la baza unui documentar pentru postul TV Channel 4.Un explorator din Marea Britanie a făcut un experiment, transformându-se în om al străzii pentru două luni, timp în care a fost șocat să descopere cât de mult câștigă un cerșetor- 200 de lire sterline pe noapte bani neimpozitați, relatează Telegraph.

Ed Stafford, un fost căpitan al armatei britanice, a trăit 60 de zile pe străzile din Londra, Manchester și Galsgow, într-un experiment care va sta la baza unui documentar pentru postul TV Channel 4.

Bărbatul a descoperit că un om al străzii poate câștiga în jur de 40 de lire sterline pe oră, bani neimpozitați. În plus, primesc mai multă mâncare decât pot consuma.

Ed Stafford, explorator, este mai obișnuit cu expedițiile prin pădurile Amazonului sau pe insule izolate. El spune că a plecat în noua ”aventură” fără prejudecăți, dar a sfârșit prin a fi surprins să descopere că cerșitul este mai profitabil decât și-ar fi imaginat.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?