Centru de Informare de peste 500.000 de lei, în Poiana Braşov

Un Centru de informare şi promovare turistică, în valoare de peste 500.000 de lei, va fi construit în Poiana Braşov. Proiectul este finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, iar primarul Braşovului, George Scripcaru, a semnat, la sfârşitul săptămânii trecute, contractul de finanţare pentru construirea acestuia.”Mă bucur că, după atâta timp de aşteptare, am reuşit să semnăm contractul de finanţare pentru Centrul de Informare Turistică, un obiectiv important pentru implementarea strategiei noastre de dezvoltare a turismului. Acest centru va asigura informarea turiştilor şi promovarea Braşovului şi Poienii Braşov, în cadrul reţelei naţionale de centre de informare turistică (...). Dar trebuie să înţeleagă toată lumea, inclusiv cei din domeniul hotelier, că nu poţi să faci turism la standarde europene, doar cu ce îţi oferă natura sau ţi-au lăsat înaintaşii”, a declarat primarul George Scripcaru, informează Vocea Trabnsilvaniei.

Astfel, turiştii vor avea acces la servicii şi pachete de programe specifice – oferte proprii, trasee turistice existente; materiale de promovare şi informative – hărţi, pliante, broşuri, CD –uri, informaţii despre obiective turistice naturale, cultural istorice, posibilităţi de cazare şi servirea mesei, restaurante, structuri de primire – hoteluri, moteluri, pensiuni, vile, campinguri, precum şi o bază de date computerizată în care se pot găsi orice informaţii legate de zona turistică a Braşovului.

Valoarea totală a proiectului este de 542.834 lei, din care valoarea asistenţei financiare nerambursabile este de 488.795 lei, iar contribuţia proprie a Municipiului Braşov la cheltuielile eligibile ale proiectului reprezintă 2% din valoarea acestora.

Mai multe pe Vocea Transilvaniei.

Alte subiecte pe Realitatea.netAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Dinu Coman
10 Sep 10:30
Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: cdv.orion@yahoo.com
Răspunde
0 0
john
10 Sep 08:18
o bazadaganie, asta e.......................................................30 caractere
Răspunde
0 0
Pardaf.ro
10 Sep 01:09
Mama ce prosteala! De banii aia plateati 10 studente sa stea un an de zile, in niste custi incalzite din sticla, goale-pusc, si sa dea informatii turistice strainilor.
Asta miroase a delapidare de pe Luna!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?