Trei mari mistere ale corpului uman rămase încă nesoluționate

Deși medicii și oamenii de știință studiază în detaliu, de sute de ani, corpul uman, acesta încă prezintă secrete pentru care nu există o singură teorie corectă.De ce avem amprente? Explicația unor oameni de știință este că acestea fac ca mai puțin din pielea noastră să intre în contact cu diverse obiecte decât în cazul în care buricele degetelor ar fi perfect netede.

De ce căscăm? Deși există numeroase teorii, adevăratul motiv rămâne un mister. O ipoteză sugerează că oamenii casc pentru a regla temperatura creierului - întrucât privarea de somn poate determina o scădere a temperaturii -.

De ce avem grupe de sânge diferite? Fiecare grupă de sânge are abilități variate de a lupta împotriva diferitelor infecții, iar oamenii de știință cred că acestea au început să se dezvolte în strămoșii noștri acum 20 de milioane de ani, potrivit rd.com.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?