Celebră activistă ecologistă a fost împușcată pe proprietatea sa din Kenya

 

Celebra activistă ecologistă și autoare a romanului autobiografic I Dreamed of Africa, Kuki Gallman, a fost împușcată într-o ambuscadă creată de localnici. Aceasta a fost dusă de urgență la un spital, cu un elicopter.

Gallmann, în vârstă de 73 de ani, deține Rezervația Naturală Laikipia Nature.De asemenea, ea administrează o cabană de safari de lux, care a fost arsă în urmă cu o lună. Suspecții sunt crescătorii de vite, care se află în conflict cu proprietarii de terenuri.

Aceștia invadează proprietățile private în căutarea pășunatului proaspăt, deoarece regiunea Laikipia este afectată de o secetă severă.

Fermierul britanic Tristan Voorspuy, care a condus și o companie de safari, a fost împușcat la începutul lunii martie, în timp ce inspecta împrejurimile pe care le deținea în Laikipia.

Nu există nicio confirmare în legătură cu autorul atacului împotriva lui Kuki Gallmann, care a fost împușcat în stomac, iar în prezent se află într-un spital din Nairobi.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?