Cele trei profeții ale lui Nostradamus pentru 2019 dau fiori omenirii

 
Nostradamus
Nostradamus

Despre prezicerile lui Nostradamus se vorbeşte de sute de ani şi o mulţime de oameni aşteaptă cu sufletul la gură să vadă dacă într-adevăr acesta se vor adeveri.În ciuda faptului că unii sunt sceptici cu privire la profeţiile lui Nostradamus, alţii sunt de-a dreptul înfricoşaţi când aud de prezicerile pentru anul 2019.

Se pare că anul 2019 nu va fi lipsit de evenimente. Va fi anul cutremurelor devastatoare, al uraganelor și tulburărilor în masă, scrie Fasingur.info.

Începe al Treilea Război Mondial

De mai mulți ani, omenirea a crezut că profeția despre cel de-al Treilea Război Mondial se va adeveri. Mulți susțin că acest lucru este inevitabil în anul 2019.

Unele țări europene se vor confrunta cu inundații devastatoare, iar creșterea extremismului religios în diferite țări ale lumii va duce la tulburări și confuzie în rândul oamenilor.

Schimbările climatice

Nostradamus a avertizat că: „Vom vedea cum apa va creşte, iar pământul va cădea sub ea.” Profetul a prezis că liderii politici vor semna un acord în ceea ce privește reducerea poluării atmosferice.

Se așteaptă un cutremur devastator

El a prezis de fapt că în 2019 va avea loc un puternic cutremur în Statele Unite. Poate fi chiar cel mai mare dezastru natural din istoria SUA.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
gheorghe radu
19 Dec 13:40
ba, sunteti nebuni? Pai ce, Nostradamus facea profetii pe ani, luni, tari, etc.?
Rubrica asta e o mancatorie de kk...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?