Cele trei obiecte pe care să nu le mai ții niciodată pe birou, la serviciu

Ai grijă ce ții pe biroul de la serviciu, că s-ar putea întoarce împotriva ta. Cam așa sună sfatul psihologilor când vine vorba despre menținerea unor relații armonioase cu colegii de birou.Odorizant de cameră - Motivul e simplu. Nu întotdeauna aromele care-ți plac ție sunt și pe gustul colegilor. Dacă pulverizează automat produs, cu atât mai neplăcut pentru cei care stau în jurul tău.

Obiecte politice - Fie că e vorba de materiale de campanie, fie de steaguri, insigne sau orice alte obiecte care fac trimitere la politicieni ori partide politice nu au ce căuta pe biroul tău de la serviciu. Ar trebui evitate și discuțiile pe subiecte politice, întrucât pot încinge spiritele și crea neînțelegeri.

Fotografii prea intime sau prea multe de familie - Mulți angajați păstrează la serviciu o fotografie cu familia, dar dacă ai prea multe astfel de imagini sau prea intime decorul devine de-a dreptul bizar pentru cei din jur.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?