Cele mai nervoase zodii. Nu vrei să le stai în cale, te calcă în picioare!

 
Cele mai nervoase zodii. Nu vrei să le stai în cale, te calcă în picioare!
Cele mai nervoase zodii. Nu vrei să le stai în cale, te calcă în picioare!

Toată lumea urăşte să se simtă aşa. Unele persoane îşi gestionează mai bine nervii, altele nu. Tu cum faci faţă acestui sentiment?Berbec

Fie că este vorba despre viaţa personală sau profesională, ai întotdeauna un sentiment negativ atunci când lucrurile nu merg aşa cum vrei.


Eşti mereu în mişcare, ceea ce înseamnă că nu ai timp să te opreşti şi să te bucuri de prezent. Iar când te grăbeşti prin viaţă, uneori te poţi simţi neliniştită. Eşti o persoană anxioasă de obicei, ca urmare a faptului că nu ai destul timp pentru a face tot ce vrei. Ai un program foarte ocupat şi încetinirea e un termen pe care nu îl cunoşti.

Taur

Tu eşti prea încăpăţânată ca să permiţi să devii nervoasă.

Ori de câte ori eşti nevoită să treci printr-o situaţie în care oricare altă persoană ar avea de-a face cu nervozitatea, îţi aminteşti că eşti acolo pentru ceva ce îţi doreşti şi nu te vei lăsa întoarsă din drum din cauza anxietăţii. Pe lângă faptul că eşti prea încăpăţânată pentru a lăsa nervozitatea să ajungă la tine, ştii că această emoţie nu e permanentă. Vei încerca să fii matură cu privire la sentimentele tale, ceea ce înseamnă că nu te vei axa pe cele negative.

Citeşte continuarea pe eva.ro.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?