Cele mai ieftine destinații de vacanță. Unde te poți caza cu doar 5 lei pe noapte

 

Într-un clasament al celor mai ieftine destinații de vacanță din acest an, primele locuri sunt ocupate de țări din Asia. Cu toate acestea, turiștii pot găsi cazare și mâncare la prețuri mici chiar și în Ungaria sau Bulgaria.

1 Cambodgia

Te poți caza o noapte și poți lua masa cu doar o liră sterlină în total, adică aproximativ 5,25 lei. Cu toate acestea, anumite hoteluri poate ajunge și la câteva sute de lei pe noapte.

2. Vietnam

Într-o zi de vacanță în Vietnam poți să nu cheltuiești mai mult de 30 de lei, cu tot cu cazare, masă, transport și o băutură alcoolică.

3. India

Poți trăi fără probleme cu circa 80 de lei pe zi, unde mai pui că această destinație oferă o mulțime de atracții turistice.

4. Bolivia

Aici, o bere sau o porție de supă costă sub 5 lei, prețurile alimentelor fiind în general scăzute față de cele din alte state ale Americii de Sud.

5. Ungaria

O masă poate să coste doar 10 lei, biletele de tren - 5 lei, iar o cameră de hotel sau pensiune - 50 de lei.

6. Honduras

Honduras nu se află în topul destinațiilor de vacanță preferate de turiști, însă oferă plaje și peisaje de vis la prețuri reduse. Cazarea, masa și băutura pot să nu depășească 100 de lei pe zi.

7. Bulgaria

Pe lângă avantajul de ajunge repede la destinație, Bulgaria mai oferă și posibilitatea de a alege cazare și masă ieftine, la prețul de aproximativ 100 de lei pe zi împreună, potrivit skyscanner.com.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?