Cele mai ciudate oferte sexuale

Criză economică sau pur şi simplu nebunia le-a făcut pe unele doamne şi domnişoare să ofere sex contra unor lucruri, obiecte mai puţin obişnuite. Chiar dacă nu era o situaţie de sex contra bani, femeile prinse cu mâţa în sac au fost acuzate de prostituţie. Urmează o listă cu cele mai ciudate oferte sexuale descoperite de poliţie.

Sex contra… bilete la un meci de baseball
Susan Finkelstein, o împătimită a jocului de baseball şi o fană înrăită a echipei Philadelphia Phillies, a postat pe internet un anunţ care a atras atenţia poliţiei. “Fană împătimită a echipei Fhillies – superbă, înaltă şi blondă – caut disperată două bilete la World Series”. 

Sex contra… puncte la Warcraft

O împătimită a jocului pe calculator Warcraft s-a arătat dispusă să se “recompenseze” sexual faţă de cel care va juca în locul ei şi-i va aduce 5000 de bucăţi de aur, necesare trecerii la un nivel superior.  Ea a postat anunţul pe Internet şi i-a rugat pe doritori să-i trimită şi o fotografie pentru a-l putea, totuşi, alege pe cel care urma s-o ajute.

Sex contra… cheeseburgeri

Un raid sub acoperire al poliţiei din Florida a descoperit o prostituată de 47 de ani care făcea sex contra cheeseburgeri. Christine Baker cerea în schimbul favorurilor sexuale celebrii burgeri cu brânză şi bacşiş 40 de dolari. Femeia a fost arestată şi pusă sub acuzaţia de prostituţie.

Cazul nu este singular. Khadijah Baseer, o prostituată din Los Angeles, a fost arestată în ianuarie 2012 pentru că îşi oferea serviciile sexuale în schimbul meniului său preferat: Chicken McNuggets.

Sex contra… chipsuri

Poliţia din Ocklahoma City a fost suprinsă să afle că una dintre prostituatele zonei Lahuma, Sue Smith, prestează servicii sexuale în schimbul mărcii sale preferate de chipsuri. Ei o urmăreau pe femeia de 36 de ani şi au prins-o în flagrant.Bărbatul cu care era a declarat că avea probleme cu soţia şi a apelat la serviciile prostituatei care nu i-a cerut bani, ci o cutie de chipsuri (în valoare de 30 de dolari). Ce ţi-e şi cu criza economică…

Sex contra… Panda

O studentă a postat pe internet o ofertă la fel de ciudată. Ea se oferea să masturbeze (şi chiar să-i ofere sex oral – dacă respectivul era drăguţ) bărbatul care îi oferea un bilet de intrare la Parcul Zoologic Naţional Smithsonian din Washington pentru a-l vedea pe Tai Shan, primul urs panda născut  acolo. “Nu sunt nebună, dar trebuie să-l văd. Îmi plac la nebunie urşii panda”, scria femeia în anunţ.

Sex oral contra 2 milioane de dolari

Devenit peste noapte milionar în urma unui joc la bursă în care a câştigat 200 de milioane de dolari, un artist graffiti a primit o propunere indecentă. O mai veche cunoştinţă l-a contactat şi i-a promis sex oral în fiecare zi până la moarte în schimbul a două milioane de dolari.


Citeşte continuarea pe Problemesex.ro

Articole recomandate


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?