Cele mai ciudate lucruri care au fost descoperite în curţile oamenilor. Te trec fiorii!

 
Cele mai ciudate lucruri care au fost descoperite în curţile oamenilor. Te trec fiorii!
Cele mai ciudate lucruri care au fost descoperite în curţile oamenilor. Te trec fiorii!
Cele mai ciudate lucruri care au fost descoperite în curţile oamenilor. Te trec fiorii! Cele mai ciudate lucruri care au fost descoperite în curţile oamenilor. Te trec fiorii! Cele mai ciudate lucruri care au fost descoperite în curţile oamenilor. Te trec fiorii!

Au vrut să-şi renoveze grădina, dar, când au săpat, au rămas fără cuvinte! În acest articol vă vom prezenta câteva dintre cele mai halucinante descoperiri făcute de oameni obişnuiţi, din pură întâmplare, chiar pe proprietăţile lor!

Într-una din curţi, au găsit o armă medievală. Fotografia a făcut mare vâlvă pe reţelele de socializare unde a fost postată.

Un cuplu din California a fost mai norocos şi a dat peste un buncăr echipat corespunzător, în care nu mai călcase picior de om din 1960.


Pe de altă parte, o femeie din Suedia a avut parte de surpriza vieţii când a găsit inelul de logodnă pe un morcov pe care l-a scos din pământ. Şi îl pierduse de 16 ani!

În Bronx, un bărbat a descoperit o minge de golf. Ulterior, expertiza a arătat că aceasta data din 1899.

Dar poate cea mai mare surpriză a avut-o un bărbat din Los Angeles, care a avut norocul să dezgroape un Ferrari! Se întâmpla în 1978, dar lumea vorbeşte şi astăzi despre norocul bărbatului!

Tot valoroasă, deşi cu mult sub nivelul maşinii, a fost şi moneda găsită într-o grădină, în timp ce proprietarii săpau pământul, pentru însămânţări. Nu mică le-a fost mirarea să afle că era veche de 300 de ani!Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?