Cele două lucruri pe care n-ar trebui să le spui niciodată la serviciu

 

Oricât de apropiat ai fi de colegii tăi de la serviciu, există câteva subiecte de discuție pe care n-ar trebui să le abordezi niciodată, spun specialiștii în Resurse Umane.Cât de mult ți-a displăcut fostul loc de muncă

Chiar dacă cineva a avut o experiență cu adevărat neplăcută la locul de muncă anterior, ar trebui să poată vorbi în continuare într-o notă pozitivă despre foștii angajatori. Dacă dezvăluie la noul job cât de mult își urăște ultimul loc de muncă, poate fi un semn de imaturitate și de lipsa capacității de asumare a responsabilității - prin aruncarea vinei exclusiv pe superiorii săi ierarhici, spune un director de resurse umane din SUA.

Viziunile politice

Evită să vorbești despre politică, deși e un subiect la ordinea zilei în multe birouri, în pauzele de cafea. La serviciu, în cele câteva minute de răgaz în care discuți cu colegii, nu ai timp să prezinți elaborat părerile tale politice, iar dacă se întâmplă ca cei cu care vorbești să aibă opinii contrare, discuția va deveni stânjenitoare.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?