Cele două lucruri care au ajutat-o pe această tânără să slăbească 43 de kg

 
Cele două lucruri care au ajutat-o pe această tânără să slăbească 43 de kg
Cele două lucruri care au ajutat-o pe această tânără să slăbească 43 de kg
Cele două lucruri care au ajutat-o pe această tânără să slăbească 43 de kg Cele două lucruri care au ajutat-o pe această tânără să slăbească 43 de kg

Tot mai mulți specialiști sunt de părere că ar trebui să abordăm altfel problema slăbitului, punând accent pe factorul psihologic. Este exact concepția pe care o avut-o o tânără care a reușit să slăbească nu mai puțin de 43 de kilograme!

Profilul de Instagram molsinspire, aparținându-i eroinei noastre de azi, Molly, e plin de poze de tipul „înainte și după” de-a dreptul impresionante, dar și de citate motivaționale care te încurajează să pornești și tu pe drumul grijii de sine!

Care sunt cele două lucruri care au ajutat-o pe Molly să slăbească? Nu te aștepta la diete minune sau la operații chirurgicale, ci la factori psihologici: voința și sinceritatea față de sine! Cu alte cuvinte, să ai o disciplină de fier, care să te susțină în a realiza toate schimbările de care ai nevoie pentru a slăbi, dar să dai și dovadă de onestitate față de tine însăți, să conștientizezi ceea ce poți și nu poți să faci, sunt cele două „secrete”, comune tuturor persoanelor care slăbesc dramatic și se mențin, scrie divahair.ro.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?