Cel mai simplu mod de a-ţi da seamă că ai probleme cu tiroida. Testul pe care îl poţi face acasă

 

Multe afecţiuni putem să le depistăm la timp dacă ne studiem cu atenţie corpul. Iată diverse semnale de boală pe care orgnismul ţi le transmite prin intermediul pielii: Zone de piele foarte uscată, uşor gălbuie sau care se exfoliază

Pot să apară mai ales pe coate, genunchi sau sub sâni. Aceste zone indică hipotiroidism sau un nivel scăzut al hormonilor tiroidieni. Pielea de acest fel e foarte uscată şi nu reacţionează la produse hidratante. De asemenea, puteţi observă că aveţi părul şi unghiile casante.

Pete întunecate la subraţ şi la ceafă

Câţi dintre noi ne controlăm axilele? Însă ar trebui să fim atenţi mai ales atunci când în această zona apar pete întunecate, fine sau mai groase. Ele pot să apară şi la ceafă.

Sunt creme care ajută, însă problema nu se rezolva: este necesar un control pentru diabet. Asta reflectă ce se petrece în interiorul organismului.

Umflături pe fese, coate, genunchi care te mănâncă

Poate să nu fie o iritatie tipică, ci una agresivă care trădează o intoleranţă la gluten. Dacă aveţi aşa ceva, trebuie diagnosticată deoarece sunt necesare nişte schimbări majore în dietă (eliminarea glutenului).

Sursa: bzi.roAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?