Cel mai sexy profesor de matematică apare într-un pictorial provocator

 
Cel mai sexy profesor de matematică apare într-un pictorial provocator
Cel mai sexy profesor de matematică apare într-un pictorial provocator
Cel mai sexy profesor de matematică apare într-un pictorial provocator Cel mai sexy profesor de matematică apare într-un pictorial provocator Cel mai sexy profesor de matematică apare într-un pictorial provocator

Despre atrăgătorul Pietro Boselli ați auzit cu siguranță și anterior, când presa străină îl asocia cu cel mai sexy profesor de matematică din lume. Pe lângă faptul că predă în Londra, a reușit să semneze și un contract de modeling, iar ultima ședință foto la care a participat face furori în spațiul virtual.

Italian de origine, tânărul de 27 de ani este, în prezent, profesor de matematică la Colegiul Universitar din Londra, iar titlul de „cel mai fierbinte profesor” i-a fost atribuit inclusiv de studentele sale.

Pentru că este un adept al comunicării virtuale, Pietro și-a creat și un cont de Instagram, acolo unde este urmărit de peste 808 mii de internauți. Mai mult decât atât, tânărul are și un website acolo unde își promovează succesele în modelling, fitness și nutriție, scrie ea.md.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?