Cel mai populat oraş din lume a fost șters de pe faţa pământului. IMAGINI IREALE

 
Kowloon Walled City Kowloon Walled City

Peste 50.000 de oameni au locuit înghesuiţi pe câteva străzi, în câteva blocuri din China. Peste 33.000 de familii au trăit în aproximativ 300 de clădiri ridicate fără contribuţia vreunui arhitect. Kowloon Walled a fost locul cu densitatea cea mai mare a populaţiei din întreaga lume, însă oraşul a fost demolat în anul 1992.

Peste 50.000 de oameni au locuit înghesuiţi pe câteva străzi, în câteva blocuri din China. Peste 33.000 de familii au trăit în aproximativ 300 de clădiri ridicate fără contribuţia vreunui arhitect. Kowloon Walled a fost locul cu densitatea cea mai mare a populaţiei din întreaga lume, însă oraşul a fost demolat în anul 1992, scria ziaruldeiasi.ro

Fotografiile au fost făcute de canadienii Greg Girard şi Ian Lamboth, care au locuit acolo timp de 5 ani. Criminalitatea, mizeria şi sărăcia din zonă au fost factorii determinanţi în decizia autorităţilor de a evacua populaţia în 1991. Localitatea a dispărut un an mai târziu.

VEZI GALERIA FOTO!

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?