Cel mai șocant obicei sexual e și tot mai popular. Cu siguranță nu ați făcut așa ceva

 

Un bizar fetiș sexual pare să devină tot mai popular printre unele cupluri.Unii bărbați își doresc ca iubitele lor să întrețină relații sexuale cu alți bărbați. Este un fetiș greu de explicat, dar tot mai întâlnit în ultima vreme, scrie Independent.co.uk.

Psihologii avansează două posibile explicații pentru dorința unor oameni de a-și vedea iubitele cu alți bărbați. O explicație ține de bisexualitatea reprimată a bărbaților. Alta, de "mândria" acestora de a-și vedea iubitele "eliberate" din punct de vedere sexual.

Tot mai multe căutări pe Google și grupuri de discuție sunt mărturie pentru popularitatea acestui fetiș.

Poveștile sunt ciudate. "Mi-am sunat soțul tremurând, în vreme ce încercam să seduc un străin. Iar el (soțul) era de fapt încântat și voia poze și detalii. Când am ajuns acasă și i-am povestit totul, a vrut imediat să facem sex", relatează o femeie.

Cum reușesc bărbații să treacă peste umilința suferită în urma infidelității partenerelor?

"E important să înțelegem că umilința suferită de un bărbat care își imaginează soția făcând sex cu altcineva este transformată în ceva cu o mare încărcătură erotică", explică doctorul David J Ley pentru Psychology Today.

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?