Cel mai mare SUV din lume. "Monstrul" pe 10 roți a fost creat în Dubai. FOTO

 

Șeicul Hamad a proiectat cel mai mare SUV din lume, ce dispune de secțiuni de la Jeep Wrangler, Dodge Dart și camionul militar Oshkosh M1075. Auto-vehiculul monstruos măsoare o lungime de aproape 11 metri și este expus momentan la muzeul Al Madam, Sharjah, United Arab Emirates.Dhabiyan, așa cum a fost denumit SUV-ul, dispune de secțiuni de la Jeep Wrangler, Dodge Dart și camionul militar Oshkosh M1075.

Șeicul Hamad a postat o imagine a vehiculului, pe pagina lui Instagram. SUV-ul are 10 roți și cântărește 24 de tone.

El a scris: "Dhabiyan are la bază camionul militar Oshkosh M1075 cu PLS (Sistem paletizat), un Jeep Wrangler a fost anexat la cabină auto".

Măsoară 10,8 metri lungime, 2,5 metri lățime și 3,2 metri înălțime, Dhabiyan este o fiară absolută și cântărește 24 de tone.

Dispune de un motor diesel de 600 CP, cu o capacitate de 600 cp, Caterpillar C15, de 15,2 litri și răcire cu apă.

Vehiculul imens este în prezent expus la muzeul de istorie off-road din Al Madam, Sharjah, Emiratele Arabe Unite.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?