Cel mai mare proces de recrutare de tineri absolvenţi

Multe CV-uri, candidații buni sunt foarte puțini
Multe CV-uri, candidații buni sunt foarte puțini

Firma de consultanţă KPMG România, una dintre cele mai mari companii la nivel mondial, a recrutat 90 de tineri la începutul lunii octombrie, acesta fiind cel mai mare proces de recrutare de tineri absolvenţi derulat de firmele de profil în acest an.

Începând cu 1 octombrie 2013, KPMG România a angajat 90 de tineri profesionişti, după ce aceştia au parcurs un proces de recrutare riguros, se arată într-un comunicat al companiei.

70 dintre cei nou angajaţi fac parte din prima generație a Şcolii de Afaceri KPMG, program cu o durata de doi ani, adresat studenţilor interesaţi de o carieră în Audit.

În acești doi ani, participanţii îşi vor dezvolta aptitudinile tehnice şi personale şi vor avea posibilitatea unei experiențe practice în domeniul auditului.

"Şcoala de Afaceri KPMG vine în completarea studiilor universitare și oferă studenților posibilitatea ca, la absolvirea facultăţii, aceștia să dețină o experientă aplicată și relevantă în domeniul Auditului și consultanței și, implicit, un avantaj competitiv important", spune Şerban Toader, Senior Partner la KPMG în Romania.

KPMG are birouri în 156 de țări și peste 152.000 de angajați. În România și Republica Moldova, KPMG își desfășoară activitatea în cadrul celor șase birouri din București, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Timișoara și Chișinau şi are peste 650 de angajați și parteneri.

Din aşa-numitul grup Big4 fac parte, pe lângă KPMG, PwC, EY şi Deloitte.

Articole recomandate


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?