Cel mai GRAS copil din lume a slăbit aproape 80 de kg. S-a jucat cu mingea prima dată - cum arată

Arya Permana, în vârstă de 12 ani, din Indonezia, ajunsese să cântărească 190,5 de kilograme, în urmă cu doi ani, devenind cel mai gras băiat de pe planetă. Nu putea nici să meargă, nici să se joace. Din fericire, el a izbutit să slăbească 77, 2 de kilograme şi, recent, a reuşit să dea pentru prima oară cu piciorul în minge.S-a dat în fine jos din pat după ce a scăpat de o mare cantitate de grăsime. Chiar poate să joace badminton, după ce ani de zile nu a putut să meargă, să stea în fund sau să se joace, deoarece era obez. Nu existau haine aşa de mari cu care să se îmbrace şi stătea învelit într-o bucată de material, pe când era cel mai gras băiat din lume. Nu a mers niciodată la şcoală din cauza grăsimii. Părinţii au devenit foarte îngrijoraţi şi l-au pus urgent la dietă strictă, disperaţi să-l vadă slăbind.

Şi acum, după ce a făcut o operaţie de micşorare a stomacului şi a urmat sfatul dieteticianului, cântăreşte circa 113 kilograme şi a început să meargă la şcoală. Joacă fotbal cu prietenii şi chiar aleargă doi kilometri pe zi.

Părinţii lui Arya, Rokayah Somantri, de 37 de ani, şi Ade Somantri, de 47 de ani, sunt încântaţi că fiul lor a slăbit şi poate în sfârşit să ducă o viaţă normală. Este foarte activ şi sănătos. A început să nu mai aibă probleme respiratorii. În aprilie, băiatul a fost operat şi i s-a pus inel gastric ca să slăbească. Aşa a reuşit să scape de 20 de kilograme în numai 3 săptămâni. După intervenţia chirurgicală nu mai poate mânca mult. Se hrăneşte doar cu patru linguri de orez şi o cană cu lapte degresat. Dacă mănâncă mai mult, vomită. Nu are voie să mănânce zahăr şi carbohidraţi. Vezi în GALERIA FOTO cum arată acum băiatul!

sursaAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?