Cel mai cunoscut canibal din lume își spune povestea într-un documentar. Cum și-a mâncat iubitul

 

Armin Meiwes, canibalul german care a șocat o lume întreagă după ce și-a ucis iubitul într-o casă izolată, la țară, a acceptat să-și spună povestea într-un film documentar, ”Docs: Interview with a Cannibal”.

Documentarul oferă pentru prima oară acces la bărbatul care a devenit prima persoană din Germania condamnată pentru ”crimă în vederea satisfacerii sexuale” sau ”canibalism din dragoste”, notează The Independent. Aflăm astfel cum, în martie 2001 Meiwes a acceptat să meargă la întâlnire cu un bărbat după un anunț pe Internet, l-a dus la casa lui de la țară, l-a omorât și l-a mâncat, filmând totul.

Meiwes la întâlnit pe Bernd Brandes, în vârstă de 43 de ani, după ce a răspuns la anunțul postat de Brandes. Victima a înghițit 20 de somnifere și jumătate de sticlă de lichior înainte ca Meiwes să-i taie penisul, ”cu consimțământul acestuia”, și să-l gătească pentru amândoi. După aceea, Meiwes i-a făcut o baie lui Brandes și l-a verificat din 15 în 15 minute, în timp ce-i citea din Star Trek.

La primele ore ale dimineții, Meiwes și-a ucis victima prin înjunghiere, a tăiat-o în bucăți, a băgat o parte într-un congelator și i-a îngropat craniul în grădină, scrie click.ro.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?