Cel mai BOGAT om din Asia şi-a întâmpinat 40.000 de angajaţi dansând ca Michael Jackson

 

Fondatorul Alibaba, Jack Ma, a sărbătorit a 18-a aniversare a companiei sale venind la aniversare costumat ca Michael Jackson.

Jack Ma a ajuns pe scenă pe o motocicletă, înainte de a începe să danseze ca Michael Jackson în timpul turneului său Dangerous World, scrie Mashable. Pentru că purta pe faţă o mască, angajaţii au fost uimiţi atunci când au descoperit că în spatele acesteia se ascunde cel mai bogat bărbat din Asia.

După un mic număr de magie, adjuncţii lui Ma şi-au făcut apariţia pe scenă pe o melodie a lui Beyonce, apoi finalul momentului artistic a revenit întregii echipe, în frunte cu fondatorul Alibaba, care au dansat pe "Black or White" a lui Michael Jackson. Ma şi-a condus apoi motocicleta într-o cuşcă, apoi a fost ridicat cu ea până în tavan.

Dincolo de chicotelile pe care o echipă de manageri dansând pe o scenă le poate isca, performanţa a reuşit să îi încânte pe internauţi, mulţi glumind că ar aplica pentru o slujbă la compania lui Ma, Alibaba.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?