Cel mai aglomerat drum din România intră în reparaţii capitale

 
Cel mai aglomerat drum din România intră în reparaţii capitale
Cel mai aglomerat drum din România intră în reparaţii capitale

Drumul Naţional 1 (DN1), mai exact porţiunea de şosea de pe raza comunei Florești din judeţul Cluj, va intra în reparații capitale.

Lucrările vor începe pe 15 septembrie şi vor fi realizate de Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj.

”Administratorul DN1 – E60 (strada Avram Iancu din Floreşti), CNAIR prin DRDP va proceda la reabilitarea căii de comunicaţie. Acest lucru, potrivit conducerii DRDP Cluj, se va începe după 15 septembrie, când formalităţile de achiziţii publice vor fi finalizate.

Va fi vorba de strat nou de asfalt şi marcaje plus, mai mult ca sigur, refacere rigole.

Da, poate că nu e tocmai cea mai bună perioadă, da, va fi un strop de deranj, însă reabilitarea unei artere cu un asemenea trafic (cel mai mare din ţară, de altfel) nu se poate executa fără un deranj.

Sunt însă absolut convins că noi, administraţia locală, alături de Poliţia Locală, DRDP şi mai ales Poliţia Naţională, vom găsi soluţii care să limiteze cât mai mult posibil deranjul”, a transmis pe Facebook primarul comunei Florești, Horia Șulea.

Vă reamintim că DN1, la intrare în Cluj-Napoca dinspre Florești, este cea mai aglomerată șosea din România.

Pe această porţiune de drum a fost înregistrat un record de 74.258 de vehicule pe zi, valoare cu mult superioară oricărei valori înregistrate anterior pe tronsoanele de drumuri naţionale şi autostrăzi din România.

 

 

Realitateadecluj.net

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?