Cei de la USR-PLUS au „confiscat” o bancă pentru a strânge semnături pentru prezidenţiale

 

Reprezentanţii Alianţei USR-PLUS au amplasat un cort pentru strângerea de semnături de susţinere a candidatului la prezidenţiale, pe un trotuar din Slatina, ocupând abuziv şi o bancă, mobilierul urban fiind „confiscat” astfel de membrii partidului politic.

Cortul ce are imprimată pe una dintre laturi faţa lui Dan Barna, preşedintele USR şi candidatul Alianţei 2020 la prezidenţiale, a fost amplasat pe un trotuar de pe strada Primăverii, din Slatina, vizavi de sediul Poliţiei Municipale.

Cei de la USR-PLUS au ocupat şi o parte a mobilierului urban, deşi autorizaţia lor vizează doar domeniul public, anume trotuarul. Conform, Hotărârii Consiliului Local 311/2018, partidul politic poate fi amendat de Poliţia Locală cu o sumă cuprinsă între 500 şi 1.000 lei, pentru „nerespectarea amplasamentelor aprobate, avizate sau autorizate, a chioşcurilor, rulotelor, tonetelor, pavilioanelor, corturilor, umbrelelor, tarabelor şi altor construcţii cu caracter provizoriu”.

Contactat telefonic, preşedintele USR Olt, Silviu Anton, a declarat că banca este folosit drept „ancoră” pentru pavilion, iar slătinenii pot să stea la umbră. El a mai confirmat că aceeaşi bancă a fost ocupată de partidul politic şi la europarlamentare.

Detalii pe Realitatea de OltAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Un comunist batran
10 Sep 21:52
CA AU CONFISCAT O BANCA , MAI TREACA NEARGA.
STATI SA VEDETI CE V-A FI DUPA CE VOR CONFISCA TARA. SI CAT DE GREU V-A FI SA SCAPAM DE EI.
CIUMA , ROSIE SAU ALBASTRA , TOT CIUMA RAMANE.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?