Cea mai urâtă culoare din lume va fi imprimată pe pachetele de ţigări. Iată cum vor arată!

 
Cei născuţi după 1 ianuarie 2017 nu vor mai putea cumpăra ţigări. Nici când au implinit 18 ani!
Cei născuţi după 1 ianuarie 2017 nu vor mai putea cumpăra ţigări. Nici când au implinit 18 ani!
Cei născuţi după 1 ianuarie 2017 nu vor mai putea cumpăra ţigări. Nici când au implinit 18 ani! Cea mai urâtă culoare din lume va fi imprimată pe pachetele de ţigări. Iată cum vor arată! Cea mai urâtă culoare din lume va fi imprimată pe pachetele de ţigări. Iată cum vor arată!

Guvernele din Australia şi Marea Britanie doresc să imprime pe pachetele de ţigări culoarea numită Pantone 448C, considerată cea mai urâtă din lume, în speranţa că acest lucru va ajuta la reducerea numărului fumătorilor.

Culoarea numită Pantone 448C este considerată cea mai urâtă din lume, potrivit unui sondaj realizat un Australia, scrie Go4it.

Guvernele din Australia şi Marea Britanie doresc să o imprime pe pachetele de ţigări în speranţa că acest lucru va ajuta la reducerea numărului fumătorilor.

Sondajul menţionat mai sus a fost realizat de GfK pe un eşantion de 1.000 de fumători din Australia, cu vârste cuprinse între 16 şi 64 de ani, în 2012.

PROMOTIE URIASA LA eMAG! CONSULTATI OFERTELE AICI!!!

(w500) <p>Cea mai

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?