Cea mai terifiantă practică sexuală din istorie. Câtă cruzime! Cum puteau face aşa ceva

 
Cea mai terifiantă practică sexuală din istorie. Câtă cruzime! Cum puteau face aşa ceva
Cea mai terifiantă practică sexuală din istorie. Câtă cruzime! Cum puteau face aşa ceva

Iată câteva curiozităţi istorice despre… sexualitate. Unele sunt de-a dreptul şocante!În timpul domniei lui Carol cel Mare, călugăriţele din mănăstiri practicau prostituţia în vederea sporirii veniturilor.

Culoarea roşie a fost dintotdeauna asociată prostituţiei. O lege din 1254 le obliga pe practicante să-şi vopseascã trupurile în roşu pentru a fi identificate.

Acest tip de sex este interzis prin lege. Mulţi îl practică fără să ştie

În timpul domniei lui Ludovic al XVI-lea, în ajunul căsătoriei viitorul mire făcea baie în bălegar pentru a-şi asigura performanţa sexuală, scrie historia.ro.

Până în secolul al XVIII-lea naşterea de gemeni era asociată cu adulterul. Se credea că doi bebeluşi înseamnă două fecundări, deci doi taţi, ceea ce atrăgea dispreţul social pentru mama gemenilor.

În Evul Mediu unele femei îşi machiau în întregime organele genitale pentru a-şi excita partenerii.

În cultura japonezã se consideră că şchiopătatul uşor este un gest de mare senzualitate, de aceea fetele învaţă de mici să şchiopăteze fin.

Semnele clare că un bărbat n-a mai făcut sex de mult timp

Unele vechi tradiţii greceşti spuneau că este bine ca tinerele fete să fie deflorate de propriul tată sau unchi înaintea căsătoriei, pentru ca noaptea nunţii să nu fie dureroasă.

Romanii aveau convingerea că apa rece ucide sperma, de aceea în înalta societate sclava îi făcea duş vaginal stăpânei.

Vechii mayaşi nu aveau voie să întreţină raporturi sexuale cu femeile înainte de căsătorie. Ei foloseau sclavi homosexuali pentru a-şi satisface nevoile fiziologice.

Vechii japonezi obişnuiau să organizeze concursuri de erecţie, deoarece se credea că astfel se întăreşte spiritul de luptător al participanţilor.

Metoda sexuală a vikingilor căreia nicio femeie nu îi putea rezista

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Enervat
13 Sep 10:55
Ce legătură este între titlu și frazele aruncate aproape la întâmplare în pagină?! Asta e un titlu care vrea cu orice preț să dai click pe el, și o faci, ca apoi să concluzionezi că e doar o altă porcărie de capcană în care te-ai lăsat atras. Învățați, fraților. să scrieți articole redactate ca lumea în limba română, nu copy-paste din Google translate!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?