Cea mai performantă și mai scumpă placă video din lume costă...

 

E drept, producătorii au o tendință de a se lăuda cu cele mai performante produse. La fel face șiNvidia cu noul Titan Z, prima placă dual-GPU construită în jurul arhitecturii Kepler, scrie playtech.ro.

 

CEO-ul companiei, Jen-Hsun Huang, a fost cel care a prezentat noua placă grafică la GTC, conferința Nvidia în care își etalează cele mai noi produse și tehnologii. Nvidia Titan Z deține nu mai puțin de 5760 de unități de procesare, mai exact 2880 nuclee de procesare pentru fiecare GPU.

În comparație cu plăcile tradiționale dual-GPU, Nvidia TITAN Z este gândită să utilizeze ambele procesoare grafice la frecvență egală, așadar nici unul dintre cele două GPU-uri nu va crea probleme de performanță. Placa deține de asemenea 12 GB memorie GDDR5 și un sistem de răcire cuun singur ventilator pentru ambele GPU-uri. Componentele de dimensiuni mai reduse și un flux de aer bine controlat reduc de asemenea zgomotul plăcii în utilizare continuă. E drept, cu atâta putere de procesare e posibilă rularea unui joc pe 3 monitoare la rezoluție Full HD sau pe un monitor 4K de dimensiuni generoase, totul cu o singură placă grafică. Citeste mai mult pe playtech.ro.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
1 0
Andrei
27 Mar 22:15
Titlul este o minciuna....unde este mentionat in articol pana la urma pretul?!?
Nu cred ca vr-un consumator al stirilor dvs cu un astfel de format ar putea gasi de apreciat...profesionalismul...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?