Cea mai mare greşeală pe care o fac bărbaţii în timpul unei partide de sex

 

În lumea femeilor, există o categorie întunecată a celor mai mari greşeli comise în timpul sexului de către bărbaţii din viaţa lor, unde cu siguranţă nu vrei să te înscrii şi tu la un moment dat. Erorile de acest gen te pot costa destul de scump pe termen lung, chiar dacă atitudinea ei îţi transmite contrariul.

Până şi cei mai experimentaţi bărbaţi comit, pe alocuri, anumite greşeli în timpul sexului, care se reflectă ulterior în insatisfacţia partenerei şi, inevitabil, în eşecul relaţiei intime.

Iată de ce trebuie să te fereşti atunci când te afli în pat cu o femeie:

Egoismul

Nu uită niciodată să întorci favorul după ce ai primit un sex oral pe cinste, altfel vei avea parte de o bilă neagră care cântăreşte mai mult decât crezi. Egoismul în pat este unul dintre motivele principale pentru care bărbaţii se aleg cu titulatura de "amant deplorabil", aşa că asigura-te că acorzi şi tu atenţia cuvenită unei partenere dornice să te satisfacă în toate modurile.

Preludiu insuficient

Nu subestima niciodată puterea distructivă a unui preludiu insuficient. Trei săruturi scurte pe sânii ei şi o strângere fermă a feselor nu este, nici pe departe, un preludiu propriu-zis.

Nu te comporta ca un adolescent dominat de hormoni şi trezeşte-i simţurile pe îndelete, timp de aproximativ 8-10 minute.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?