Cea mai ieftină garsonieră într-un bloc nou: 16.000 euro

Târgul Imobiliar Project Expo, care se va desfășura în Capitală, în perioada 21-23 martie, vine cu oferte la majoritatea tipurilor de locuințe. Cea mai ieftină proprietate, situată într-un imobil nou, este o garsonieră la un preț de 16.000 de euro.Din oferta dezvoltatorilor fac parte apartamente cu 2 camere având prețuri între 24.000 euro și 45.000 euro, apartamente cu 3 camere începând de la 40.000 euro și vile de la 65.000 de euro.O altă ofertă specială se referă la modalitățile de plată. Locuințele oferite de compania Premier pot fi achiziționate și cu ajutorul sistemului buy-back sau printr-un sistem de eșalonare a plății.

"Cu prilejul târgului, va avea loc și lansarea singurului site din România care va prezenta toate ansamblurile rezidențiale noi din București și zona metropolitană. Mai mult de atât, aici vor fi trecute în revistă și promoțiile din acest segment, dar și cele mai importante informații din piața imobiliară', spune Adina Patilea, brand manager al târgului imobiliar Project Expo.Pentru cumpărătorii de locuințe care încă nu au o soluție din punct de vedere financiar, BRD Groupe Société Générale oferă soluții multiple de finanțare prin intermediul creditelor imobiliare din gama proprie.

Toate aceste oferte, dar și multe altele, vor fi valabile doar pe perioada desfășurării târgului care are loc la Sala Palatului, în perioada 21-23 martie. AGERPRES

Articole recomandate


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?