Cea mai frecventă greșeală pe care o facem când folosim cuțitul

 

Atunci când folosim cuțitul, există anumite tehnici ca să nu existe incidente.Iată câteva dintre greșelile cele mai frecvențe pe care le faci când folosești un cuțit:

Ții cuțitul greșit
Aceasta este greșeala pe care o fac cei mai mulți oameni. Cu degetul mare și cu arătătorul apucă lamă, în timp ce cu celelalte trei degete cuprinde mânerul. În acest fel echilibrezi cuțitul și e mai ușor să îl împingi prin alimente.Nu îți protejezi vârfurile degetelor

Degetele cu care ții alimentele pe tocător trebuie să aibă unghiile paralele cu lamă cuțitului astfel încât să elimini riscul de a reteză buricele degetelor odată cu feliliile de ceapă, spre exemplu.

Tăi cu partea greșită a lamei

Ai tăiat vreodată o legătură de pătrunjel și te-ai trezit cu un terci verde? Ai pățit asta pentru că ai utilizat partea greșită a lamei. Mulți oameni au tendința să folosească jumătatea din spate a lamei, când de fapt cel mai bine este să utilizezi prima jumătate a ei. Cu cât folosești porțiunea mai îndepărtată de mâner, cu atât vei tăia mai delicat, fără multă forță.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?