Ce sunt DEMISEXUALII: Cum îţi dai seama dacă şi tu eşti unul

 
Ce sunt DEMISEXUALII: Cum îţi dai seama dacă şi tu eşti unul
Ce sunt DEMISEXUALII: Cum îţi dai seama dacă şi tu eşti unul

Cunoşti, deja, termeni precum heterosexualitate, homosexualitate, bisexualitate, lesbianism sau asexualitate, însă aceştia nu sunt singurii termeni care pot defini sexualitatea individului. Într-o situaţie care generează multă confuzie se află, probabil, şi demisexualul.

Demisexualitatea poate fi localizată în spectrul sexualităţii umane la mijloc, între asexual şi sexual. Ce înseamnă să fii demisexual? Un demisexual nu simte atracţie sexuală dacă nu are o legătură puternică emoţională cu un potenţial partener.

PROMOTIE URIASA LA eMAG! CONSULTATI OFERTELE AICI.Demisexualul nu percepe atracţia primară, legată de calităţi externe ale unei persoane, cum ar fi înfăţişarea sau stilul. Spre deosebire de asexuali, însă, demisexualii trăiesc atracţia secundară, ca rezultat a unei legături puternice cu partenerul.


Un demisexual se defineşte ca fiind o persoană care nu simte atracţia sexuală în baza caracteristicilor fizice, dar poate dezvolta atracţie sexuală în baza unei legături emoţionale sau mentale.

Sursa: feminis.ro

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?