Toader NU participă la votul moțiunii din Parlament. Ce spune despre eventuala sa demitere

 

Tudorel Toader a anunțat miercuri dimineață că nu va participa la votul moțiunii din Parlament, precizând că nu are calitatea de parlamentar. Acesta a mai spus și că va rămâne în funcţie atâta timp cât îşi va putea îndeplini misiunea pe care o are.„Nu știu dacă ar trebui să particip(...) Mă duc în Parlament și mă uit cum votează ceilalți? De regulă, dacă votul este la o altă dată decât moțiunea, eu știu că nu se participă la vot, nefiind parlamentar”, a spus Tudorel Toader, la sediul Ministerului Justiției.

"Rămân la minister câtă vreme îmi pot îndeplini misiunea pentru care am fost chemat. Nimeni nu mi-a arătat niciodată, în calitate de ministru, în calitate de fost judecător al Curţii  iată ce soluţii neconstituţionale ai propus (...), iată ce tergiversări au existat'", a spus Toader.

El a adăugat că îşi va îndeplini atribuţiile până în momentul în care numele succesorului său va fi publicat în Monitorul Oficial.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?