Ce spune fiul lui Adrian Păunescu despre moartea lui CV Tudor: ”A avut trei mari calități”

 

Andrei Păunescu, fiul lui Adrian Păunescu, a fost și el marcat de vestea morții lui Corneliu Vadim Tudor. Acesta a confirmat încă o dată asemănările dintre tatăl său și politician.„Mulţi au spus că seamănă cu Adrian Păunescu, şi uite că s-a asemănat şi la boli, amândoi au avut diabet, dar şi la graba cu care au plecat dintre noi", a declarat Andrei Păunescu, potrivit evz.ro.

Andrei Păunescu susține că Vadim Tudor și-a crescut fetele foarte bine, fără fițele și aroganța pe care o au alte odrasle de bani gata. Fiul lui Adrian Păunescu a adăugat că, în opinia lui, Vadim Tudor a avut trei mari calități.

„L-am apreciat pe Corneliu Vadim Tudor din cel puţin două motive: a fost un naţionalist adevărat, un om care a apărat România tot timpul, şi nu în ultimul rând, a fost un mare pamfletar, a avut un mare talent. Pot spune că fetele lui mi-au fost studente, una dintre ele îmi este studentă chiar acum. Sunt fete foarte studioase, bine crescute, şi Corneliu va avea mereu tot respectul me, pentru că a ştiut să îşi crească copii într-un asemenea mod", a completat el.

”După ce un om moare nu mai contează animozitățile”, a adăugat acesta.

"Era un patriot indiscutabil și, în al doilea rând, un pamfletar redutabil. Chiar atunci când ne înjura pe noi cu Cenaclul Flacăra, o făcea cu atâta talent încât ne plăcea și nouă", a încheiat el.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?