Ce spune Eduard Hellvig despre relaţia sa cu preşedintele Klaus Iohannis

 
Ce îi rezervă astrele în 2016 lui Eduard Hellvig?
Ce îi rezervă astrele în 2016 lui Eduard Hellvig?

Directorul SRI, Eduard Hellvig, a declarat, într-un interviu acordat Adevrăul, că între el și președintele Klaus Iohannis este o relație instituțională și ”niciodată, de când mă aflu în această funcţie, preşedintele României nu a discutat cu directorul SRI decât din perspectivă instituţională şi cred că acest lucru este extrem de important”.

”Există, cel puţin asta e convingerea mea, o relaţie de încredere, bazată pe un set de valori în care, încă din perioada în care eram oameni politici, credem amândoi. Viaţa ne-a adus în aceste poziţii vremelnice şi între preşedintele României şi directorul Serviciului Român de Informaţii există relaţii strict instituţionale. Niciodată, şi subliniez niciodată, de când mă aflu în această funcţie, preşedintele României nu a discutat cu directorul Serviciului Român de Informaţii decât din perspectivă instituţională şi cred că acest lucru este extrem de important”, a spus Hellvig, scrie evz.roAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?