Ce spune ceara din ureche despre tine

Ce spune ceara din ureche despre tine
FOTO EXPLICATIE: Ce spune ceara din ureche despre tine

Un nou studiu sugerează că ceara din urechi diferă în funcție de rasă, unii oameni având mai mulți compuși chimici cauzatori de miros decât alții.Numărul compușilor organici volatili, care sunt cei ce cauzează de cele mai multe ori mirosul, sunt în general în număr mai mare la caucazieni decât la asiatici, au constatat cercetătorii institutului de cercetare Monell Center din Philadelphia.

“Cercetările noastre anterioare au arătat că mirosurile de la sub braț pot furniza multe informații cu privire la individ, inclusiv genul, orientarea sexuală și starea sănătății”, spune George Preti, cercetător și doctor în chimie organică la Monell. “Credem că ceara din urechi poate să conțină informații similare.”

Într-adevăr, cercetătorii au observat, din rezultatele anterioare, că persoanele cu origine est-asiatică, precum și oamenii cu origini nativ-americane, dețin o genă care îi face să aibă ceară de tip uscat – față de cea udă de culoare galben-maronie – și mai puțin miros la sub braț.

Pentru acest studiu, ce a fost publicat online în Journal of Chromatography B, cercetătorii au examinat ceara din urechile a opt bărbați sănătoși de origine caucaziană și a altor opt de origine est-asiatică. 

Citește restul articolului pe Fabuloase.roAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

6 0
hi hi hi
20 Feb 13:01
Da comparati si cu negrii, romulanii si harapii, acolo sa vedeti miros!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?